اگر کسب‌وکاری دارید که مرتبط با مواد غذایی است، حتما می­ دانید که برای نگه­داری از آن‌ها و جلوگیری از فاسد شدن به یخچال نیاز  دارید. یخچال های فروشگاهی در ابعاد، برندها و تنوع­ های زیادی موجود هستند اما آیا می دانید کدام از آن‌ها برای شما و کسب‌وکارتان کاربردی است؟ حتما این سوال برای شما پیش خواهد آمد که چه یخچالی برای فروشگاهم خریداری کنم؟

چنانچه قصد خرید بهترین یخچال فروشگاهی متناسب با کسب و کارتان را دارید، با ما همراه باشید . در این مطلب سعی کردیم راهنمای خرید یخچال فروشگاهی را به صورت کامل برای شما ارائه کنیم.

در ادامه به بررسی تمام موارد بالا پرداخته ایم،تا انتهای مقاله با ما همراه باشید. همچنین مفتخریم که صنایع وفایی از تولید کنندگان معتبر انواع یخچال و فریزر صنعتی و فروشگاهی در اصفهان است. این واحد تولیدی با بیش از ۵۰ سال تجربه در این زمینه فعالیت دارد.

چرا برای خرید یخچال فروشگاهی باید بیشتر دقت به خرج دهیم؟

  1.  یخچال­های فروشگاهی بیش از دو سوم روز روشن و در حال کار هستند.
  2. وظیفه مهمِ نگهداری و تازه ماندن مواد غذایی را بر عهده دارند.
  3. بودجه ای که برای خرید یک یخچال نو در نظر گرفته می­شود جزء هزینه­های متوسط رو به بالاست.
  4.  خرید یخچال مغازه یا فروشگاه نوعی سرمایه گذاری محسوب می­شود، زیرا یک خرید خوب می­تواند باعث صرفه جویی در هزینه، کارکرد بیشتر و دوام بالاتر شود.
  5. بخش مهمی از نمای فروشگاه را تشکیل می­دهند و روی نحوه نمایش و فروش بیشترِ محصولات تاثیر مستقیم دارند.

برای خرید یخچال فروشگاهی به چه نکاتی توجه کنیم؟

برای پاسخ به این سوال ابتدا باید به این نکته توجه کنیم که هدف ما برای خرید یک یخچال فروشگاهی چیست؟ در واقع باید ابتدا نیازهای خودمان را بدانیم و سپس به دنبال این باشیم که کدام محصول بیشتر پاسخگوی آن نیازها است.

به طور کلی مهم ترین ویژگی هایی که باید به آنها توجه کنیم عبارتند از:

۱- ابعاد یخچال فروشگاهی

یخچال­ های صنعتی و فروشگاهی در انواع سایزها موجود هستند و انتخاب سایز یخچال، به ابعاد محیط شما و نوع کسب و کارتان بستگی دارد. کوچک بودن یخچال باعث می ­شود نتوانید محصولات و مواد غذایی را به خوبی در معرض دید و نمایش قرار دهید. بزرگ بودن آن نیز، رفت و آمد و حرکت در فروشگاه را سخت می ­کند. مسلما یک سوپرمارکت کوچک نسبت به یک فروشگاه بزرگ احتیاج به یخچال های کمتر و کوچک­تری دارد.

در کنار این، ابعاد یخچال موردنیازتان به بودجه شما نیز وابسته است و اینکه چقدر می­توانید برای خرید آن هزینه کنید. یخچال­ بزرگتر یعنی هزینه بیشتر!

توجه کنید که در هنگام خرید یخچال به ارتفاع آن نیز توجه کنید تا بعدا هنگام نصب و جایگذاری به مشکل برنخورید.

۲- مصرف انرژی یخچال صنعتی

یکی از مهمترین عواملی که باید به آن دقت کنید، میزان مصرف انرژی یخچال فروشگاهی است زیرا این یخچال­ ها برای سالم نگه داشتن مواد غذایی باید به صورت مداوم در حال فعالیت باشند؛ بنابراین پایین بودنِ مصرف انرژی یخچالهای فروشگاهی می­ تواند کمک بسیاری به صرفه جویی در هزینه­ های کسب و کار بکند.

۳- تعداد درب­ یخچال

یخچال­ ها از انواع مختلف بدون درب و روباز تا چهار درب موجود هستند. با توجه به کاربردی که برای یخچال در نظر دارید و فضای موردنظرتان باید تصمیم بگیرید که کدام نوع برای شما مناسب­ تر است.

۴- کمپرسور یخچال صنعتی

مهمترین و اصلی­ترین وظیفه یک یخچال یعنی سرد نگه داشتن مواد غذایی، به عهده ­­ی کمپرسور یخچال است. قیمت، کیفیت، کارکرد و طول عمر یخچال‌هایی که کمپرسورشان روی آن ها قرار دارد بیشتر از یخچال­ هایی ست که کمپرسور آنها در زیر قرار دارد.

به غیر از موارد بالا، یخچال ­هایی که کمپرسور آن ها در بالا قرار دارد، بیشتر برای مکان‌هایی مانند قنادی یا آَشپزخانه‌ها استفاده می ­شود. دلیلش این است که یخچال­ هایی که کمپرسورشان در زیر قرار دارد، هوای نزدیک به زمین را به داخل می­ کشد و با این کار آرد یا گرد و غبار زمین هم وارد یخچال می­ شود. این قضیه باعث کاهش کارایی و عمر مفید کمپرسور خواهد شد.

در کنار این مورد، یخچال­ های با کمپرسور پایین، در محیط­ های گرم کارایی بیشتری دارند، به دلیل اینکه کمپرسور در سطح پایین که هوا خنک­تر است قرار دارد. تعمیر یخچال هایی که کمپرسور آن ها پایین قرار گرفته، نیز راحتتر است.

۵- دسترسی آسان

یکی از مواردی که هنگام خرید یخچال باید به آن توجه کرد این است که دسترسی به محصولات و مواد غذایی برای فروشنده یا مشتری چقدر آسان است. دسترسی آسان­ تر به محصولات تجربه خرید بهتر و شیرین ­تری برای مشتری به همراه خواهد داشت.

نکته: جابجایی یخچال­ های فروشگاهی به خصوص یخچال­ های بزرگ که برای هایپرمارکت­ ها استفاده می­ شوند یکی از معضلات صاحبان کسب و کار است؛ بنابراین داشتن چرخ یک مزیت مهم به حساب می ­آید.

۶- برند یخچال

در بخش اول گفتیم که خرید یک یخچال نو و دست اول یکی از اصلی­ ترین و ضروری­ ترین اقداماتی ست که برای فروشگاه­مان باید انجام دهیم و بودجه متوسط رو به بالایی برای آن باید در نظر بگیریم؛ بنابراین باید بسیار دقت به خرج دهیم که برندی را انتخاب کنیم که هم ضمانت داشته باشد و هم در مقابل هزینه ای که صرف می­ کنیم ارزش خرید داشته باشد.

خرید از برندهای غیر معتبر شاید در ابتدای کار باعث صرفه جویی در هزینه شود اما در دراز مدت، به دلیل خرابی قطعات و عدم پشتیبانی صحیح، هزینه­ ها را تا چندین برابر افزایش می ­دهد.

۷- کاربری یخچال

یخچال­های فروشگاهی انواع مختلفی دارند که بسته به نوع کسب و کار و نوع مواد غذایی باید یخچالی که بیشترین کاربرد را دارد، انتخاب کنیم. برای مثال یخچالی که برای نگهداری گوشت استفاده می­شود شاید برای مواد لبنی مناسب نباشد. 

انواع یخچال های فروشگاهی

انواع مختلف یخچال ها شامل  موارد زیر هستند:

۱- یخچال های بدون درب و روباز و کاربرد آن

یخچال­ های روباز دو ویژگی مهم و پر کاربرد دارند:

  1.  قابلیت نمایش محصولات به شکل دلخواه
  2.  دسترسی آسان مشتری به محصول

این یخچال­ ها به علت اینکه فضای زیادی را اشغال می­ کنند و اینکه تنوع بالای محصولات را می ­توانند به نمایش بگذراند، برای هایپر مارکت­ ها و فروشگاه‌های بزرگ کاربرد دارند. از طرفی به دلیل اینکه نیازی به باز و بسته کردن درب ندارند (مخصوصا در دوران کرونا که افراد روی لمس وسایل عمومی حساس­تر هستند) محبوبیت بیشتری دارند. معمولا در یخچال های بدون درب و روباز لامپ های LED به کار رفته که نورپردازی زیبایی به محصول می­ بخشد.

از این یخچال­ ها می ­توان برای لبنیات، میوه­، سبزیجات، سوسیس و کالباس استفاده کرد. می­توانید با یک چیدمان زیبا و رنگی از محصولات، توجه مشتری را بیشتر جلب کنید.

یخچال­ روباز در دو نوع ایستاده و خوابیده موجود است. یخچال ­های ایستاده اکثرا برای لبینات، انواع سس ­ها، میوه و سبزیجات و نوشیدنی­ ها استفاده می‌شود. یخچال­ های خوابیده معمولا برای گوشت و مرغ های بسته بندی شده، پروتئین و سوسیس و کالباس قابل استفاده است.

۲- یخچال درب دار و کاربرد آن

برای نگه­داری مواد غذایی مانند گوشت، پروتئین، کیک، نوشیدنی و… به کار می ­رود. این یخچال­ ها هم به صورت خوابیده و هم به صورت ایستاده هستند. مهم­ترین ویژگی یخچال و فریزرهای فروشگاهی ایستاده و تک درب، عرض کمِ آنهاست که باعث می­ شود جای کمتری بگیرند و در فضاهای کوچک نیز قابل استفاده باشند.

یخچال­ های خوابیده درب دار هم مانند فریزهایی هستند که برای نگه داری از بستنی از آنها استفاده می­ شود. یخچال­ های درب ­دار برای محصولاتی استفاده می ­شود که نیاز به برودت هوای بیشتری دارند.

۳- یخچال ویترینی و کاربرد آن

یخچال ویترینی، بیشتر نقش ویترین را دارند، مانند یخچال­ هایی که در قنادی­ها و شیرینی فروشی ­ها از آن استفاده می­ شود. یخچال ­های شیشه خم نوعی یخچال ویترینی محسوب می­ شوند.

۴- یخچال پرده هوا و کاربرد آن

یکی از مدرن­ترین انواع یخچال­ های فروشگاهی، یخچال پرده هوا است. این یخچال­ ها گردش هوای اجباری دارند و از طریق فن داخلِ آنها، هوا را مکش می کند. سپس هوا از اپراتور سردخانه عبور کرده و هوای سرد خارج می­ شود.

کدام یخچال فروشگاهی برای کسب و کار من مناسب است؟

بسته به نوع کسب و کار شما از یک سوپر مارکت کوچک گرفته تا یک فروشگاه هایپر مارکت بزرگ، یخچال­ های مختلفی می­ تواند نیاز شما را برطرف کند. پس اول از همه نیاز خودتان را پیدا کرده و سپس از بین انواع مختلف یخچال که در بالا گفته شد، یخچال فروشگاهی موردنظرتان را انتخاب کنید. 

در زیر تعدادی از یخچال های پرفروش صنایع وفایی را لیست کرده ایم که میتوانید مشاهده کنید.

  1. یخچال ایستاده تلویزیونی ۱.۷۰ متر با انباره mvr123
  2. یخچال ایستاده سه درب mvr129
  3. یخچال ایستاده سه درب دو طرفه mvr130
  4. یخچال ایستاده ۲متر mvr109
  5. یخچال پرده هوا سه متری مدل mvr80
  6. یخچال ایستاده ۲ متری mvr125
  7. یخچال ایستاده دو درب mvr131
  8. یخچال ایستاده تک درب mvr120

 

1681900650063 (Copy)

آب پرتقال گیری برقی

تماس بگیرید
1681896990789 (Copy)

صنایع برودتی مهدی وفایی

1681896990829 (Copy)

صنایع برودتی مهدی وفایی