لیست تجهیزات رستوران سال ۱۴۰۰

“می خواهم رستوران بزنم، به چه تجهیزاتی نیاز دارم؟” پرسش رایجی است که اکثرا افراد برای ورود به صنعت از خودشان یا دیگران می پرسند. این افراد به دنبال یک لیست خرید تجهیزات رستوران جامع و کامل هستند که نقشه راهشان باشد.

رستوران را هم می توان رویا تحقق نیافته افراد دانست و هم می توان ورود از سر اجبار برای یافتن شغل. صنعت کم درسری نیست. کمتر کسی مسیر را تا اخر می رود و به موفقیت می رسد.

رستوران داری به خصوص در سال های اخیر دستخوش تغییرات بسیاری شده است از جمله در تجهیزات رستوران ها. مدرن شدن و ورود تکنولوژی به آنها سطح انتظارات مشتریان را نیز بالاتر برده است.

کسانی که قصد ورود به این صنعت را دارند، نیازمند به یک چک لیست خرید تجهیزات و لوازم رستوران هستند. از این جهت که بدانند چه وسیله ای برای آنها کاربردی و کدام صرفا هزینه کردن است.

لیست اصلی‌ترین لوازم و تجهیزات رستوران

اگر بتوانید با فراهم سازی تجهیزات و امکانات مدرن و پیشرفته، کار رستوران داری خود را شروع کنید، مسلماً در این کار موفق خواهید شد. اما باید با برنامه ریزی درست و منظم این کار را انجام دهید تا دچار ضررهای مالی نشوید. مهم‌ترین و اصلی‌ترین تجهیزات رستوران شامل موارد زیر می‌شود:

  • تجهیزات پخت غذا
  • تجهیزات سرو غذا
  • تجهیزات سرمایشی رستوران
  • تجهیزات آماده سازی رستوران
  • تجهیزات مربوط به انبار و انبارداری
  • خط سلف سرویس رستوران
  • خط کانتور رستوران
  • تجهیزات نظافتی و مربوط به شستشوی رستوران
  • تجهیزات جانبی آشپزخانه صنعتی

همانطوری که قبلا گفته شد، اداره کردن رستوران مسئولیت زیادی دارد. شما به راحتی می‌توانید با خرید تجهیزات مناسب و مورد نیاز، فرآیند سرویس دهی و پخت و پز را راحت‌تر کنید. اما باید بدانید که همه رستوران ها از یک روش مشخصی برای این کار استفاده نمی‌کنند. برای آشنایی بیشتر با تجهیزات و ابزارهای ضروری آشپزی در رستوران، به سراغ توضیح چند مورد از این موارد می‌رویم:

تجهیزات مربوط به پخت غذا در رستوران

یکی از تجهیزات خیلی مهمی که باید در رستوران فراهم شود، تجهیزات مربوط به پخت غذا در رستوران است که هر رستوران داری باید آنها را خریداری کند.

این تجهیزات شامل مواردی مثل

  • گریل و گریدل
  • دم کن برنج
  • اجاق گاز رومیزی صنعتی
  • اجاق گاز صنعتی گرمکن دار
  • پاتیل خیساندن برنج
  • دستگاه سرخ کن سیب زمینی
  • کباب پز
  • کباب بز تابشی صنعتی
  • سینی فر رشنال روستینگ
  • پایه فر رشنال
  • سینی کامبی فرای فر رشنال
  • سینی نیمرو و املت فر رشنال
  • سینی گریل فر رشنال
  • سینی فر رشنال کراس
  • تیغه(دیسک) خلال کن
  • چاقو آشپزخانه لاکور
  • فیش گیر
  • همزن فنری
  • میکسر دستی
  • سیخ گیر کباب کوبیده
  • کاردک لازانیا
  • کاردک پیتزا
  • انواع چاقوها
  • قابلمه استیل
  • قابلمه آلومینیومی
  • تابه آلومینیومی

تجهیزات آشپزخانه رستوران

در قسمت زیر به سراغ چند تجهیزات اصلی که مربوط به پخت غذا در رستوران هستند، می‌رویم:

۱- دستگاه مرغ بریان

یکی از دستگاه‌های خیلی معروف در رستوران‌ها، دستگاه مرغ بریان است که می‌توان با این دستگاه‌ها، انواع گوشت و ماهی‌ها را با بهترین کیفیت بریان کرد. این دستگاه چند مدل متفاوت به صورت زیر دارد:

  1. دستگاه مرغ بریان ذغالی
  2. دستگاه مرغ بریان ۴ سیخ
  3. دستگاه مرغ بریان سبدی

۲- سبزی خردکن صنعتی

دستگاه بسیار پرکاربرد دیگر، سبزی خردکن صنعتی است که برای آشپزخانه‌های بزرگ صنعتی قابل استفاده می‌باشد. به غیر از رستوران‌ها، این دستگاه‌ها در مغازه‌های سبزی خردکن خانگی نیز کاربرد دارند چون سبزی‌ها در حجم بالا به صورت خرد شده قابل فروش هستند. این دستگاه‌ها به صورت زیر دسته بندی می‌شوند:

  • سبزی خردکن صنعتی سطلی
  • سبزی خردکن صنعتی بشقابی

۳- سرخ‌کن

تجهیزات دیگری که در رستوران‌ها کاربرد زیادی دارد، سرخ‌کن های صنعتی هستتند.  نکته مهمی که برای خریدن این سرخ‌کن ها باید در نظر بگیرید، نوع سرخ‌کن مورد نظر و میزان بودجه مورد نظر می‌باشد. سعی کنید از سرخ‌کن‌هایی استفاده کنید که دارای تایمر هستند. انواع این سرخ‌کن ها به دسته بندی زیر تقسیم می‌شوند:

  • سرخ‌کن‌های رومیزی
  • سرخ‌کن‌های کابین دار ساده
  • سرخ‌کن‌های کابین دار با سیستم روغن و پمپ
  • سرخ‌کن‌های تحت فشار با سیستم فیلتر و پمپ روغن

سرخ‌ کن صنعتی

۴- فر پیتزا

فر پیتزا یکی از پرکاربردترین و مهم‌ترین دستگاه‌های صنعتی در آشپزخانه‌ها می‌باشد که به صورت زیر دسته بندی می‌شود:

فر پیتزا پز-تجهیزات رستوران صنایع وفایی

تجهیزات و لوازم آماده ‌سازی رستوران

تجهیزات دیگری برای رستوران کاربرد دارند که این تجهیزات مربوط به آماده سازی رستوران هستند. این تجهیزات شامل

  • میزکار برای خمیر و وردنه
  • میز مخصوص برای کباب کشی
  • میز دورچین
  • میزسالاد بار
  • میزکار استیل
  • اره استخوان بر
  • چرخ گوشت صنعتی بزرگ
  • دستگاه خمیرگیر و میکسر
  • اسلایسر صنعتی
  • گالری حمل بار و دیگ
  • میز دورچین
  • میزکار استیل
  • دستگاه یخ ساز صنعتی
  • تخته کار چوبی آشپزخانه صنعتی
  • چرخ گوشت مستر
  • بیفتک زن دریک
  • همبرگرساز
  • دستگاه اسلایسر
  • چرخ گوشت تسمه‌ای و گیربکسی

تجهیزات برودتی و گرمایشی رستوران

یکی از تجهیزات بسیار مهمی که برای نگه داری مواد غذایی باید تهیه شود، تجهیزات برودتی و گرمایشی می‌باشد زیرا حفظ سلامت مواد غذایی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. این تجهیزات شامل مواردی مثل فریزر، فریزر صنعتی، یخچال صنعتی، گرمخانه غذا و گرمخانه ویترین دار شیشه‌ای، یخچال میزکار و شوک فریزر هستند.

صنایع برودتی مهدی وفایی یکی از مجرب ترین تولید کنندگان تجهیزات برودتی و حرارتی است که از سال ۱۳۵۰ فعالیت خود را آغاز نموده است. برای مشاهده محصولات و سفارش به لینک های زیر مراجعه نمایید:

فروشگاه یخچال وفایی و آبسردکن وفایی

تجهیزات نظافتی و شستشوی رستوران

از تجهیزات دیگری که برای رستوران‌ها باید مدنظر گرفت، تجهیزات نظافتی و شستشوی رستوران‌ها می‌باشد. این تجهیزات شامل موارد گوناگونی مثل وان شستشوی استیل، کابینت دیواری، کابینت آب چکان، سینک ظرفشویی صنعتی، ترولی آب چکان، ماشین ظرفشویی صنعتی، وکیوم کلینر، دستگاه بخارشوی، دستگاه شستشوی سطح، شیشه شوهای مگنتی، سطل زباله رستورانی می‌باشد. اگر این وسایل تهیه نشوند، محیط رستوران به راحتی تمیز و پاکیزه نمی‌شود که این امر منجر به نابودی محیط رستوران می‌شود.

پس همانطوری که گفته شد، برای راه اندازی رستوران مورد نظرمان باید تجهیزاتی را فراهم سازیم تا از مشکلات احتمالی جلوگیری کنیم. برای تهیه این تجهیزات، باید یک لیست مشخص از تجهیزات مورد نیاز رستوران خود را داشته باشیم و با توجه به بودجه مدنظرمان، آنها را تهیه کنیم.

برای خرید این تجهیزات باید موارد زیر را در نظر بگیرید:

کیفیت و ماندگاری تجهیزات رستوران:

سعی کنید تجهیزات با کیفیتی را بگیرید که خدمات پس از فروش داشته باشند. در صورتی که این وسایل به هر دلیلی نیاز به تعمیر داشته باشند، باید بتوانید از خدمات و ضمانت بعد از فروش آنها استفاده کنید.

تجهیزات مکانیزه:

با استفاده از تجهیزات مکانیزه و مدرن، روند کاری کارکنان‌تان خیلی راحت‌تر می‌شود و در زمان نیز صرفه جویی می‌شود.

خرید از تولید کننده مطمئن:

سعی کنید همیشه از یک تولید کننده مطمئن خریداری کنید زیرا این افراد معمولاً محصولات مناسبی را به مشتریان خود ارائه می‌دهند. برنامه ریزی مالی مشخصی داشته باشید و سعی کنید تجهیزات خود را از منبع‌های دست اول تهیه کنید. با خرید از فروشگاه‌های معتبر می‌توانید از خدمات رایگان ارسال نیز بهره مند شوید.

آخرین مطالب وبلاگ

مقالات و مطالب صنایع برودتی وفایی

راهنمای خرید یخچال فروشگاهی مناسب

راهنمای خرید یخچال فروشگاهی مناسب

اگر کسب‌وکاری دارید که مرتبط با مواد غذایی است، حتما می­ دانید که برای نگه­داری از آن‌ها و جلوگیری از فاسد شدن به یخچال نیاز  دارید. یخچال های ...

۱۱ شهریور ۱۴۰۰
5235
یخچال روباز یا پرده هوا چیست؟ انواع و کاربرد آن؟

یخچال روباز یا پرده هوا چیست؟ انواع و کاربرد آن؟

یخچال روباز یا یخچال پرده هوا، به عنوان یک کالای اصلی برای فروشگاه مواد غذایی مانند هایپر استار و هایپرمی  است که به عنوان یک کالا بازرگانی شناخته ...

۱۷ مرداد ۱۴۰۰
19911
نکات خرید تاپینگ صنعتی و معرفی انواع آن

نکات خرید تاپینگ صنعتی و معرفی انواع آن

تاپینگ صنعتی چیست و چه کاربردهای در صنایعی مانند بستنی سازی و فست فودها و... دارد؟ در این مطلب به موارد زیر می پردازیم: تاپینگ صنعتی چیست؟ انواع ...

۲۳ تیر ۱۴۰۰
21711
یخچال ایستاده طرح مشکی وفایی (سه درب، شش درب)

یخچال ایستاده طرح مشکی وفایی (سه درب، شش درب)

یخچال ایستاده طرح مشکی وفایی مدل های مختلفی دارد که دو مدل آن بیشترین پرتقاضاست: طرح مشکی سه درب طرح مشکی شش درب یخچال ایستاده یکی از محصولات صنایع ...

۱۸ تیر ۱۴۰۰
19837

صنایع مهدی وفایی را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: